22-Ammunition

  När det gäller antal sålda och avfyrade patroner i världen, så får 22-ammunition (22lr) betraktas som den absolut mest populära patronen. Som ett komplement till älgstudsaren, är 22:an ett utmärkt vapen för övningsskyttet.

  22-ammunition är jämförelsevis billig och har en låg rekyl, vilket gör den perfekt för volymträningen inför jakten. I vårt sortiment finner du 22-ammunition för både träning, tävling och jakt från kända tillverkare som RWS, Norma och GECO. RWS R100 och RWS R50 är absoluta klassiker inom 22-ammunition och används frekvent bland tävlingsskyttar i den yttersta världseliten.

  RWS Rifle Match och Norma-2 är utmärkta tävlings- och träningspatroner och siktar du på en renodlad träningspatron, så kan Norma Tac, Norma Jaktmatch 22lr, GECO Rifle eller GECO Semi-Auto vara bra val för dig. I vårt sortiment finns även 22-ammunition speciellt utvecklad för skidskytte iform av Norma Biathlon Match och Norma Biathlon Sport.

  Söker du 22-ammunition för jakt? Då kan Norma Subsonic, RWS HV Blyspets eller RWS HV Hålspets vara bra alternativ. Du hittar också blyfri 22-ammunition i vårt sortiment iform av Norma Eco Speed och Norma Eco Power.

  Sortering
  Visar 29 produkter på 3 sidor
  Skidskytteammunition av matchkvalitet!
  Speciellt för skidskytte!
  Blyfri rimfirepatron med fragmenterande konstruktion!
  Solid blyfri 22-ammunition!
  Perfekt för både träning och tävling!
  RIMF .22 NORMA JAKTMATCH
  RIMF .22 NORMA SUBSONIC
  RIMF .22 NORMA TAC
  Perfekt för den halvautomatiska 22:an!
  Optimal penetration och expansion!
  RIMF .22 LFB R100
  RIMF .22 LFB RIFLE MATCH

  Vilken 22-ammunition behöver du?

  För att enkelt visualiera användningsområdena för vår 22-ammunition, så har vi valt att kategorisera dem i 5 olika kategorier;

  Premium Line- Här hittar du vår mest kompromisslösa 22-ammunition, den högsta kvaliteten och de bästa träffbilderna. Det här är tävlings och sportammunition i absoluta världsklass! Exempel på 22-ammunition i vårt Premium Line sortiment är RWS R100, RWS R50 och RWS Special Match.

  Professional Line- Här hittar du den perfekta 22-ammunitionen för tävling och träning. Professional Line ammunitionen kännetecknas av hög kvalité och jämna träffbilder. Exempel på 22-ammunition i vårt Professional Line sortiment är Norma-2, RWS Rifle Match, Norma Match och RWS Pistol Match.

  Sport Line- Här är sortimentet för dig som vill ha patroner för volymträning av god kvalité. Bra 22-ammunition och till rimliga priser. Exempel på 22-ammunition i vårt Sport Line sortiment är Norma Tac, RWS Target Rifle, Norma Jaktmatch, RWS Club och Geco Rifle.

  Biathlon Line är ett nytt sortiment 22-ammunition framtaget under 2020. Här hittar du 22-ammunition speciellt anpassad för tävling och träning under kalla förhållanden. En ammunition specialutvecklad för skidskyttar. Vår 22-ammunition i Biathlon Line har blyfri tändhatt. I sortimentet hittar du t.ex. Norma Biathlon Match och Norma Biathlon Sport.

  Field Line- Är vårt sortiment för dig som söker 22-ammunition för jakten. I sortimentet finns både blypatroner och blyfri 22-ammunition. Exempel på 22-ammunition i vårt Field Line sortiment är Norma Subsonic, RWS Subsonic, RWS HV Blyspets, Norma Eco Speed och Norma Eco Power.