Älgstudsare

  Kulvapen i klass 1 utförande, benämns i mer alldagligt tal ofta som älgstudsare, just för vapnets beskaffenhet för att fungera för att jaga älg och annat högvilt. 

  I praktiken kan man säga att en älgstudsare motsvarar alla kulvapen i klass 1 utförande. I vårt sortiment finner du en rad olika tänkbara alternativ om du letar efter en ny älgstudsare. Du hittar Steyrs klassiska helstocksmodeller, men du hittar också utomordentliga precisionsvapen som t.ex. Anschütz 1782 som också kan vara ett utomordentligt alternativ om du letar efter en ny älgstudsare. För dig som precis har tagit en jägarexamen och letar efter din första nya älgstudsare, så kan vi rekommendera att kika på Haenels sortiment, där du hittar mycket prisvärda tyska vapen!

  Givetvis finner du också rakrepeterande älgstudsare eller kulvapen i vårt sortiment. Merkel Helix systemet är kanske framförallt känt som ett drevjaktsvapen, men det fungerar precis lika bra som en renodlad älgstudsare för dig som letar efter det. Välkommen att kika närmare på vårt sortiment av älgstudsare här nedan! Är du intresserade av andra typer av kulvapen? Kika in på vår kategori kulgevär!

  Sortering
  Visar 9 produkter på 1 sidor
  MANNLICHER CLII HELSTOCK 308W
  MANNLICHER SM12 .30-06 NS RESET ACTION
  Prisvärd, tysk repeterstudsare!
  Kompakt studsare i oömt utförande!
  Prisvärd, tysk repeterstudsare i damutförande!
  Oöm och prisvärd tysk repeterstudsare!
  Funktionell och elegant repeterstudsare!
  Med semi-weight pipa designad för precision!
  Semi-weight pipa och justerbar kolvkam!