Ammunition

    Ammunition är en av de viktigaste delarna i både jakten och skyttet. Olika vapen skjuter olika bra med olika typer av ammunition och olika jaktformer kräver också olika typer av ammunition. I vårt sortiment hittar du sannolikt Sveriges mest omfattande utbud av ammunition från ledande kvalitetsvarumärken som t.ex. Norma, RWS, GECO och Rottweil.

    Sortimentet täcker in ammunition för såväl kulvapen, hagelvapen, pistol/revolver, rimfire och luftvapen, liksom det naturligtvis även täcker in både jaktammunition, övningsammunition och sportammunition. RUAG-koncernen är med sina varumärken Norma, RWS, GECO och Rottweil också en av världens ledande producenter när det gäller blyfria alternativ inom ammunition.

    Oavsett om du är tävlingsskytt i den yttersta världseliten, eller om du är fritidsjägare som ska ut på älgjaktspremiär, så vågar vi utlova att du hittar din favorit i vårt sortiment av ammunition. Välj bland klassiska jaktpatroner som t.ex. Norma Alaska, Norma Vulkan och Norma Oryx, eller toppmoderna patroner som t.ex. Norma Bondstrike, Norma Ecostrike eller RWS Evolution Green. Valet är ditt!