Ansök om att bli återförsäljare

För att kunna handla via den här sidan, så måste du vara registrerad återförsäljare av våra produkter. Privatpersoner är välkomna att ta del av utbudet här på sidan, men för att köpa någon av våra produkter så hänvisar vi till din lokala återförsäljare. Du kan själv söka fram våra återförsäljare på den här sidan. 

Hur gör jag för att bli återförsäljare för RUAG Ammotec Swedens produkter? 

Har du ett företag och en butik och känner att våra artiklar eller något av produktsegmenten som vi erbjuder vore intressant att sälja i din butik? Då är vi givetvis intresserade av att komma i kontakt med dig! Som företagare/butiksägare så kan du också skicka in en ansökan om att bli återförsäljare till oss om du inte redan är det.

Att skicka in din ansökan gör du enkelt online via ett formulär. Alla dina uppgifter skickas då till en av våra administratörer, som går igenom ansökan. Har vi några frågor kring din ansökan, så kontaktar vi dig. Så snart ansökan har gått igenom, så skickar vi ut dina uppgifter till den e-post adress som du har angett i din ansökan. I uppgifterna hittar du både kundnummer, samt inloggning till e-butiken så att du själv kan handla de produkter du vill köpa när det passar dig.

Formuläret för att ansöka om att bli återförsäljare hittar du här. 

Välkommen med din ansökan!