ATN

  ATN är en av världens ledande leverantörer av mörkeroptik och termiska sikten. Sedan företagets grundande för mer än 20 år sedan, har ATN utvecklat och producerat ett av de absolut största sortimenten av nattoptik till både civila och militära kunder. Idag är ATN även ett av Sveriges mest sålda fabrikat avseende mörkersikten och termiska sikten. 

  Genom åren har ATN gjort sig kända för att leverera nya och innovativa teknologier inom nattoptik. Under 2014 lanserade företaget flera sikten med Obsidian Core kärna, som har lagt grunden för flera revolutionerande nya produkter, inkluderande bl.a. X-Sight siktena och BinoX kikarna. ATN's sikten har också gjort sig kända för sin enastående batteritid, där man idag får sägas vara i den absoluta världstoppen!

  Flera av ATN's sikten, bl.a. X-Sight modellerna och flera av Mars 4 modellerna, har 18+ timmars batteritid, vilket är världsledande! Bland andra egenskaper märks också funktionerna RAV (Recoil Activated Video) som gör att du aldrig mer behöver missa dokumentationen av dina jaktsituationer, samt One Shot Zero funktionen som ger dig enastående fördelar vid inskjutningen av ditt nya ATN sikte! Läs mera om ATN's modeller nedan.

  Med ditt nya ATN mörkersikte får du också ett sikte med mycket bra ögonavstånd - Hela 90mm vilket tåls att jämföras med andra fabrikat!

  Sortering
  Visar 22 produkter på 2 sidor
  Storsäljande mörkersikte! Flera modeller tillgängliga!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Termiskt sikte med smarta funktioner!
  Nästa generations termiska mörkersikten!
  Smart, frontmonterad avståndsmätare med 1000m räckvidd!
  Smart, frontmonterad avståndsmätare med 1500m räckvidd!
  Smart kikare för dag och nattbruk med laseravståndsmätare!
  Nästa generations termiska mörkersikten!

  Recoil Activated Video (RAV)

  Recoil Activated Video (RAV)

  Att dokumentera sina jakter med film är något som har vuxit rejält i popularitet de senaste åren. Men när situationen väl dyker upp, så finns det som bekant tusen saker som är viktigare att fundera över än att slå igång inspelningen. För att du ska kunna fokusera 100% på att skjuta ett perfekt skott, så har ATN skapat funktionen Recoil Activated Video (RAV) på ett antal av sina sikten.

  Genom att aktivera funktionen på ditt sikte så slipper du tänka på att behöva trycka på "Rec" vid skottet. RAV slår automatiskt igång inspelningen och du kan också justera hur långt innan respektive efter skottet du vill att det ska spela in!

  Med hjälp av Recoil Activated Video får du med andra ord en personlig fotograf som alltid kan vara med vid dina jakter! RAV finns tillgängligt till X-Sight 4K, X-Sight 4K Pro, X-Sight II, MARS4 och MARS HD.


  Justera inspelningstiden på din RAV

  Recoil Activated Video (RAV), styrs som namnet antyder av vapnets rekyl och du kan enkelt själv justera hur lång tid du vill att RAV spelar in. I menyn på ditt sikte justerar du tiden som du vill att RAV spelar in innan respektive efter rekylen. Om du t.ex. ställer in RAV att spela in 30 sekunder före och 30 sekunder efter rekylen, så blir den totala sekvensen 60 sekunder.

  Se till att du alltid har ett bra minneskort i ditt sikte. Vi rekommenderar alltid att du köper ett Micro SD-kort från någon av de mer välkända fabrikaten, t.ex. SanDisk, Samsung eller Transcend. Se också till att kortet är mellan 4-64GB.

  RAV Justeringar


  Ultra HD Teknologi

  Ultra HD Sensor

  Smart HD Optik gav oss nya möjligheter och användningsområden för jakt- och sportskytteoptik. Skarpa HD bilder och smart funktionalitet. Idag levererar ATN nästa generation, Ultra HD Optik! Med Ultra HD Optic får du en exceptionell bildkvalité i ditt sikte!

  Ultra HD Teknologin i kombination med de nya Dual Core processorerna, ger dig snabbare hastighet, bättre FPS (Frames/Sek) och bättre streamingfunktionalitet.


  ATN - Mörkersikten med världens bästa batteritid?

  Ultra HD Sensor


  En av de absolut största fördelarna med ATN's mörkersikten, såväl de digitala som de termiska, är deras enastående batteritid! X-Sight siktena ger dig t.ex. upp till 18h+ batteritid mellan laddningarna, vilket är världsledande! Vill du ha ett mörkersikte som håller genom hela natten - utan att behöva tänka på extra batterier, köp av externa batteripack eller laddning av din enhet så är ett ATN sikte det rätta valet!

  ATN PÅ YOUTUBE!
  ATN X-Sight Promotion Video