CZ 600 SERIES

  Som ett led i en generationsuppgradering av sina centerfire vapen, så har CZ släppt sin nya CZ600 serie. Den är unik, har en helt modulär design och kommer med en rad patenterade funktioner som förbättrar allt från säkerhet och hållbarhet till ergonomi och precision. 

  CZ har i Sverige redan gjort sig kända för sina utmärkta finkalibriga vapen. CZ's 457-serie är sannolikt en av de absolut bäst säljande modellserierna av rimfire-vapen i Sverige och har gjort sig känd för sina fördelar av att vara byggd modulärt, ha en mycket fin precision och inte minst ha en väldigt trevlig prislapp.

  CZ600-serien blir därmed något av en storebror till CZ's 457-serie. På samma vis som lillebrorsan så kommer CZ600-serien med en helt modulär design. Redan vid lanseringen ges du möjlighet att välja mellan flera olika typer av kolvar och modeller och det finns även ett brett kaliberutbud på plats, vilket gör 600-seriens pipbytessystem väldigt intressant!

  Här nedan kan du kika lite mer på de olika modellerna och se vilken som passar dig och dina behov bäst. För oavsett om du är ute efter en ny jaktstudsare, ett sportskyttevapen eller ett trevligt träningsvapen, så vågar vi utlova att CZ600-serien har en modell som passar dig!

  Sortering
  Visar 5 produkter på 1 sidor
  Den oömma slitvargen i CZ600-serien!
  Premiummodell med tumhålskolv!
  Träkolv och pipbytessystem!
  Precisionsvapen för både jägare och sportskyttar!
  En kompakt repeter i sportskyttemodell!
  Filter