FAIR

Sedan etableringen 1971, har italienska F.A.I.R® specialiserat sig på tillverkning och produktion av funktionella och pålitliga sport- och jakthagelvapen. Jägare och sportskyttar som köper ett F.A.I.R® hagelgevär vill inte bara att deras vapen ska ha en hålla en hög klass avseende estetik och design. Dom kräver också goda tekniska egenskaper och pålitlighet från sitt vapen.

En ägare av ett F.A.I.R® hagelgevär vill kort och gott att vapnet ska ge dem de bästa chanserna att lyckas, oavsett om det gäller jakten eller sportskyttet. Just detta är också F.A.I.R's signum. Alltsedan starten 1971, har F.A.I.R utvecklat sina produkter, med den traditionella Italienska vapenproduktionens signum inom estetik och funktion som bas, men samtidigt med ett fokus på tekniska innovationer och nya mekaniska lösningar. Detta har gjort att F.A.I.R kan erbjuda marknaden en mycket bred produktkatalog, både inom jakt och sportskytte.

F.A.I.R® sortiment av vapen kan grovt delas in i fyra olika kategorier; Jakthagelgevär, sporthagelgevär, lyxhagelgevär samt brytvapen med kulpipor. Under respektive kategori hittar du ett tilltaget modellsortiment, där även den kräsne kan hitta sin favorit.

Filter