Fästen & Montage

  I vårt sortiment av fästen och montage för kikarsikten, finner du ett mycket digert utbud av både baser och ringar. Vi arbetar med några av världens största producenter, bl.a. Leupold, Henneberger och Dentler.

  Leupolds fästen och montage för jaktoptik har sannolikt inte förbigått många jägare. Med introduktionen av sina QR-fästen (Quick Release), har Leupold tagit stora marknadsandelar. Leupolds QR fästen håller en mycket hög kvalité, men har samtidigt en förhållandevis modest prissättning. Du hittar också ett väldigt brett sortiment av olika modeller, vilket gör att du kan montera ett QR-fäste på i stort sett vilket vapen som helst.

  Tyska Dentler har gjort sig kända för sitt utomordentliga snabbfästessystem som gör det möjligt att snabbt växla optik mellan olika vapen eller pipor, utan att behöva justera kikarsiktet. Det som främst skiljer Dentlers fästen från andra är att du genom att kombinera Dentler Basis med Dentler Basis Vario, får ett montage där du kan justera fästet istället för kikarsiktet. Systemet passar de flesta vapenmodellerna och är tillverkade med noll tolerans.

  Sortering
  Visar 19 produkter på 2 sidor
  BAS QR 52239 REMINGTON 541 (MATTE)
  BASER QR 50061 SAUER 90/200 (MATTE
  BASER QR 51344 ZOLI 1900 (MATT
  BASER QR 53066 SAKO (MATTE)
  BASER QR 66080 X-BOLT (MATTE)
  BASER QR TIKKA T3 MATTE
  Adapterskena (alumunium) till Dentler
  Flera olika diametrar tillgängliga!
  Flera olika diametrar tillgängliga!
  Flera olika diametrar tillgängliga!
  Base rail för Dentler montage (flera val tillgängliga)
  Monteringsskena för Dentler (flera val tillgängliga)!
  Filter