Fotbeklädnad

    Att ha rätt fotbeklädnad kan vara skillnaden mellan att få en bra eller en dålig jaktdag. Under kategorin fotbeklädnad hittar du det mesta du behöver för att hålla dina fötter varma och torra, oavsett om du föredrar att bära stövlar, kängor eller skor under din jaktdag, fisketur eller hundpromenad.

    I vårt sortiment av fotbeklädnad hittar du bl.a. produkter från Muck Boots, som alltsedan slutet av 1990-talet har verkat för att erbjuda de mest bekväma och högpresterande skodonen för utomhusbruk. Muck Boots sortiment omfattar idag ett modellprogram som passar för både jakt, fiske, utomhussport, ridning och fritid. Fabrikatet förknippas kanske framförallt med sina vinterstövlar i neopren som har en utomordentligt hög beständighet mot kyla, men modellsortimentet omfattar även ett brett utbud av höst- och vårstövlar, jodphurs samt stövlar och kängor för hund- och hästsport.

    I vårt sortiment kring fotbeklädnad hittar du också strumpor och sockor, sulor samt skotillbehör som ytterligare kan förbättra komforten för dina fötter vid en lång dag i skog och mark!