Haenel Jaeger NXT

  En ny rakrepeter från klassiska vapenstaden Suhl, Tyskland. Fullutrustad i grundutförandet, intuitiv, snabb, säker, byggd med hållbarhet i fokus och framförallt: I en fantastisk prisklass! Med Jaeger NXT sätter Haenel en helt ny standard för jaktvapenmarknaden. 

  Haenel Jaeger NXT är ett helt nytt rakrepetervapen från Tyska Haenel. Den patenterade tekniken för mekanismen är lika imponerande enkel som smart och bygger på det klassiska vridslutstycket. Den här slutstyckstypen har under många år gjort sig känd för sin utomordentliga pålitlighet och mekanismen på Haenel Jaeger NXT är inget undantag! Kombinerat med slutstyckshandtaget finns också den integrerade spännanordningen som utgör vapnets säkringssystem.

  Sammanlagt erbjuder Haenel Jaeger NXT en rakrepeter baserat på tysk ingenjörskonst och med riktigt fin kvalité - Till ett av marknadens absolut bästa priser!

  Sortering
  Visar 1 produkter på 1 sidor
  Tysk rakrepeter i helt rätt prisklass!
  Filter


  Jaeger NXT's sju huvudfeatures: 

  1. FSC Certifierad laminatstock
  FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar genom sitt certifieringssystem FSC. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke. Jaeger NXT har en laminatstock i bok som är FSC Certifierad.

  2. Patenterat system och ett av marknadens mest pålitliga säkringssystem
  Haenel Jaeger NXT är en rakrepeter med ett unikt system som bygger på det klassiska roterande slutstycket, ett av världens kanske mest beprövade system. Vid sidan av att det är oerhört tillförlitligt, så är det också oerhört tåligt. I slutstycket finns också vapnets säkringssystem inbyggt.

  Säkringssystemet bygger på den numera populära uppspänningstangenten i kombination med ett 3-läges säkringslås placerat i bakkant på slutstycket. Istället för att manövrera uppspänningstangenten med tummen, så görs uppspänningen via slutstyckshandtaget, "kick-down uppspänning". I kombination med säkringslåset är det här systemet ett av marknadens absolut säkraste. Du kan läsa mera om Haenel Jaeger NXT's säkringssystem här nedan.

  3. Picatinny skena för enkelt montage av sikte

  Enklare än så här blir det inte! Med den här lösningen kan du välja en uppsjö av olika montage, allt efter din egen smak och tycke.

  4. 5+1 skott redan i grundutförandet!

  Haenel Jaeger NXT rakrepeter levereras självklart med ett 5-skotts magasin som standard.

  5. Direkttrycke 

  Haenel Jaeger NXT levereras med direkttrycke på 1000g.

  6. Kallhamrad "grön" pipa

  Haenels kallhamrade pipa håller en utmärkt precision med alla typer av ammunition, men den är optimerad för blyfri ammuntion

  7. i-Sight system

  Vapnet kommer som standard med fabriksgängning (15x1) samt avtagbara öppna riktmedel. i-Sight systemet har utvecklats för att fungera optimalt för dig som använder ljuddämpare eller rekylbroms.

  Så om vi då ska sammanfatta Haenel Jaeger NXT rakrepeter; 

  Sammantaget får du ett rakrepeterande vapen som är oerhört välutrustat redan i grundutförandet. Att du dessutom får ett vapen som är framtaget med ett hållbarhetsperspektiv för att främja en bättre miljö och natur för vår nästa generation jägare är en extra bonus. Och som om detta inte var nog så kommer Haenel Jaeger NXT dessutom till ett av marknadens absolut bästa priser.


  Ett av marknadens mest pålitliga säkringssystem!

  Haenel Jaeger NXT rakrepeter har ett helt unikt säkringssystem som baseras på den numera relativt vanliga uppspänningstangenten. I kombination med säkringslåset är det här systemet ett av marknadens absolut säkraste. Säkringslåset har tre olika lägen;

  1. Läget längst till vänster i bilden här bredvid gör så du kan plundra din Jaeger NXT i säkrat läge
  2. Läget i mitten gör att du kan använda kick-down uppspänningen på slutstyckshandtaget och spänna upp ditt vapen för att skjuta. 
  3. Läget till höger gör att hela mekanismen är låst. Du kan inte osäkra ditt vapen och slutstycket kan inte röras. Perfekt vid t.ex. pürsch eller för hundföraren.

  Hur stor är skillnaden mellan olika typer av kulammunition?  Haenel Jaeger NXT Specifikationer och tekniska data

  Tillgängliga kalibrar vid lansering:.308Win & 30-06
  Vikt (utan sikte).3,2 kilo
  Pipa:520mm, 18mm diameter
  Gänga:Fabriksgänga, M15x1
  Totallängd1045mm (std) 1035 (DS)
  Magasinskapacitet:5-skotts (kommer som standard)
  Stock:Laminatstock (bok) av FSC Certifierat trä

  Haenel Jaeger NXT Produktvideo
  Haenel Jaeger NXT på drevjakt
  Haenel Jaeger NXT på pürschjakt