Hagelammunition

  Vi tillhandahåller ett heltäckande sortiment med hagelammunition för såväl jakt som sportskytte. Hos oss hittar du Rottweils hagelammunition som har blivit en klassiker för många svenska jägare, liksom du sedan 2019 hittar ett nyutvecklat sortiment av svensk hagelammunition under Normas varumärke.

  Normas hagelammunition är en vidareutveckling på klassisk svensk hagelammunition och får, trots att sortimentet lanserades så sent som 2019,  redan anses som klassisk hagelammunition. Om du är en inbiten hagelskytt så klingar säkert namnen Norma LeadMax, Norma SteelMax, Norma Magnum och Norma Wetland bekant. Normas hagelammunition kännetecknas av jämn hastighet, behaglig rekyl och fantastiska träffbilder. Sortimentet omfattar både sporthagel och jakthagel, liksom det omfattar både blyhagel ooch blyfri hagelammunition.

  I  Rottweils sortiment hittar du ett brett utbud av hagelammunition för såväl kaliber 12, kaliber 16 och 20. Klassikern Rottweil Weidmannsheil är förmodligen bekant för ett flertal svenska jägare, men i sortimentet finns också Rottweil Copper Unlimited, Rottweil Game Edition och Rottweil Exact slug med slugs för både kaliber 12, 16 och 20. Bland vår hagelammunition finner du också GECO's IPSC Hagel, Buck Shots och slugs, speciellt framtagna för det dynamiska skyttet.

  Sortering
  Visar 50 produkter på 5 sidor
  Träningshagel
  Stålhagel för träning!
  Blyhagel för tävling & träning!
  Blyhagel för träning!
  Perfekt patron för andjakten!
  Perfekt patron för duvjakten!
  Perfekt patron för fasanjakten!
  Perfekt patron för gåsjakten!
  Perfekt patron för harjakten!
  Perfekt patron för kråkjakten!
  Perfekt kal. 20 patron för morkullsjakten!
  Perfekt patron för rådjursjakten!
  Filter

  Hagelammunition för sport och träning

  Oavsett om du är tävlingsskytt med målet inställt på nästa OS, eller om du är jägare som trivs med att utveckla dina kunskaper vidare på lerduvebanan, så är vi säkra på att du hittar din favorit bland vår hagelammunition. 

  Skjuter du Nordisk Trap, Skeet eller Sporting så är Norma SteelMax Sport 24 eller Norma SteelMax Match 24 bra val för dig. Om du behöver hagelammunition med en tyngre laddning, så finns patronerna givetvis även med 28g laddning. I Norma LeadMax 24 hittar du perfekt hagelammunition med blyhagel för samtliga grenar i olympiskt lerduveskytte. 

  Hagelammunition för jakt

  Snabba beslut och blixtsnabba avtryck kräver hundraprocentigt förtroende för hagelammunitionen du använder. Sedan 2019 finner du en bred serie hagelammunition för jakt  i Normas sortiment, utvecklade för den krävande jägaren och med samma höga kvalitetskrav som Norma ställer på all annan ammunition i sitt sortiment. Med hagelpatroner från 28g till 42g, täcker Normas serie hagelammunition alla typer av småviltsjakt. 

  I vårt sortiment av hagelammunition för jakt, hittar du också Rottweils hagelammunition. Tyska Rottweil har under många år gjort sig kända för att producera hagelammunition med hög och jämn kvalitet. Dessutom finner du i Rottweils sortiment en mycket stor bredd på hagelammunitionen. Klassikern Rottweil Weidmannsheil, Rottweil Semi Magnum, Rottweil Brenneke, Rottweil Express Grovhagel och Rottweil Exact Slug är några goda exempel. 

  Givetvis hittar du hagelammunition för vapen i både kaliber 12, kaliber 16 och kaliber 20 i vårt sortiment, så oavsett om du ska ladda hagelbössan för harjakten, om du ska ge dig ut för att få höra ett klingande rådjursdrev med drillingen eller om du ska stå i en vass i väntan på kvällens sträckande änder, så finner du garanterat hagelammunition som kommer att tilltala dig i vårt sortiment!