Hagelgevär

  Hagelgevär finns i ett antal olika utföranden, där den idag vanligaste varianten för sägas vara "hagelbocken", dvs. ett hagelgevär med piporna liggandes över och under varandra. I vårt sortiment av hagelgevär finner du dock både hagelbockar, sida-sida hagelgevär och halvautomatiska hagelgevär. 

  När du ska välja ditt hagelvapen så är det extra viktigt att tänka på att det passar just dig. Till skillnad från kulgevär, så har hagelvapen oftast bara ett korn som riktmedel, vilket ställer extra höga krav på att vapnet passar din kroppsbyggnad för att siktlinjen ska bli helt korrekt.

  I vårt sortiment hittar du en rad olika varianter, med både fasta eller justerbara kolvar som kan hjälpa dig att hitta den perfekta inställningen på ditt nya hagelgevär. Från F.A.I.R hittar du ett brett modellprogram av italienska hagelgevär, där du kan hitta både hagelbockar och side by side gevär. Välj bland allt från stilrena vapen till mer exklusiva modeller med både gravyrer och utvalt stockträ. Jakt- eller sportvapen.

  Valet är ditt! Du hittar mera information om hagelgevären i vårt sortiment här nedan!

  Sortering
  Visar 6 produkter på 1 sidor
  Italiensk hagelbock. Lättviktsmodell.
  Italiensktillverkad med flamhärdad låda!
  Kal 12/89, 81cm pipor!
  5mm ventilerad spång!
  Italiensk hagelbock m. gravyr & kort stock.
  76 cm pipor och 16mm ventilerad spång!
  Filter