Hörselskydd

  Glöm inte bort att skydda din hörsel- Inte bara på skjutbanan utan även i skogen! Sedan flera år tillbaka finns en rad praktiska produkter som både hjälper dig att skydda hörseln under jakten, men som också ger dig möjligheter att koppla in t.ex. jaktradion för att enkelt kunna ha koll på den, utan att det stör viltet. 

  I vårt sortiment hittar du bl.a innovativa, högkvalitativa hörselskydd från svenska Sordin. Sordins hörselskydd ger en ljudåtergivning utöver vanliga hörselkåpor! I Sordins Pro och ProX serier finner du hörselskydd av absoluta toppklass, både vad gäller bekvämlighet att bära och vad gäller ljudåtergivning. Kanske är det just tack vare bekvämligheten och ljudåtergivningen, som Sordins hörselskydd inte alltför sällan syns bland försvarets anställda. För dig som vill ha det absolut bästa - Missa inte att kolla in Sordin Supreme ProX LED serien som ger dig hörselskydd och "pannlampa" i ett!

  I vårt sortiment hittar du också hörselskydd från Peltor, där i synnerhet de passiva serierna Bulls Eye och Peltor Kids kan vara värda att kika extra på för dig som främst är ute efter att skydda hörseln, men som inte behöver ett par aktiva hörselskydd.

  Sortering
  Visar 2 produkter på 1 sidor
  Hörselskydd för barn!
  Passiva hörselskydd utvecklade för skytte!