Jakttillbehör

  Vid sidan av vapen och ammunition, vilken utrustning kan du inte vara utan under en jaktdag? I kategorin jakttillbehör finner du en rad praktiska tillbehör för att underlätta din jaktdag.

  Vi erbjuder jakttillbehör från bl.a. Morakniv, Niggeloh, Faulks, Neverlost och Araceae. I Moraknivs sortiment hittar du knivar som passar lika bra vid passning av vilt som till den efterföljande tillvaratagningen av viltet. Storsäljaren i Moras sortiment är sannolikt Mora Eldris, som med sin nätta storlek är enkel att ha med sig överallt. För dig som vill vara väl utrustad på knivsidan kan vi också tipsa om Mora Bushcraft Survival, som vid sidan av kniv även inkluderar bryne och tändstål. Lika perfekt till jägaren som till outdoormänniskan!

  Vildsvinsjägaren får inte missa våra åteltillbehör som t.ex. åtelbelysningar, vildsvinstjära och lockdofter. I vårt sortiment finner du såväl vildsvinstjära och olika typer av lockdofter som t.ex. anis, majs och vanilj. I Neverlosts sortiment av jakttillbehör hittar du en rad praktiska väskor, vapenfodral och licensfodral för att enkelt kunna organisera din utrustning, oavsett vad du inte kan vara utan under din dag i skogen eller på skjutbanan.

  Sortering
  Visar 1 produkter på 1 sidor
  Skyddar licenser & viktiga papper under jakten!
  Filter