Knivar & Yxor

  Jaktkniven torde vara en av de viktigaste utrustningsdetaljerna för en jägare. Men den är inte bara viktig för sin funktion. Den kan också vara en prydnad som säger något om sin ägare. 

  Vi är stolta över att få distribuera bl.a. Morakniv, som har varit en del av svensk hantverkstradition sedan 1891. En Morakniv är alltid tillverkad i fabriken i Mora med de traditioner och kunskaper som Morakniv besitter. I Moraknivs sortiment finner du idag ett stort antal knivmodeller, från fiskeknivar och outdoorknivar till jaktknivar och slaktset perfekta vid tillvaratagningen efter en lyckad jakt.

  För svampplockaren finner du även speciella svampknivar i Moras sortiment, liksom du kan hitta knivar som passar bra till barn & ungdomar. Du hittar också smarta universalknivar som t.ex. Mora Bushcraft Survival knivarna, som inte bara ger dig en kniv, utan faktiskt allt som en riktig "Bushcraft-entusiast" behöver med bl.a. integrerat tändståloch diamantbryne.

  I vårt sortiment hittar du också knivar från EKA. Inte minst deras populära "Swingblade" som sedan flera år är kända bland svenska jägare.

  Sortering
  Visar 37 produkter på 4 sidor
  En Mora 2000 i jubileumsmodell!
  Svensk kvalité! Kolstålsblad.
  Flera färger tillgängliga!
  Med tandad egg för rep, nylon och fiber!
  Den perfekta andrakniven (OBS! Flera färger)!
  Filékniv perfekt för fiskaren!
  Fiskekniv med tandad rygg för fjällning av fisk!
  Pålitlig vildmarkskniv med svensk kvalité!
  Klassisk friluftskniv från svenska Morakniv!
  En av de mest älskade livsstilsknivarna i världen!
  Moras klassiska hantverkskniv!
  Klassisk hantverkskniv från Mora!