Kolvar

  Flera av de vapen som vi säljer, erbjuder möjligheter att köpa lösa kolvar och/eller stockset. Antingen som reservdelar, eller som komplettering till ditt befintliga vapen. Genom att köpa en extra kolv till ditt vapen, kan du förändra både uttrycket och funktionen, eller förnya din utrustning om du skulle vilja. 

  Merkels Helix-system är ett bra exempel. Längs vägen har Merkel släppt en rad olika modeller inom Helix-serien. Det senaste tillskottet i Helix-familjen är Helix Speedster, som idag finns i totalt tre olika färgkombinationer. Helix-systemet är ett extremt flexibelt system, där du har möjligheter både att byta kolv och att byta pipa med enkla medel. Därför kan även du som har t.ex. en Merkel Helix Explorer köpa en Speedster-kolv och på så vis uppgradera din Helix till en Speedster.

  Självklart är det inte bara Merkel Helix systemet som erbjuder möjligheter att köpa en extra kolv. På den här sidan hittar du de flesta av de stockar som vi erbjuder inom vårt sortiment, bl.a. till Haenel och Steyr. Läs mera om produkterna här nedan.

  Sortering
  Visar 4 produkter på 1 sidor
  Flera olika färger valbara!
  Kompositkolvset till Merkel Helix!
  Trä eller komposit! Flera valbara alternativ!
  Flera olika storlekar