Kombi & Drilling

  Kombinationsvapen med både kul- och hagelpipor har blivit allt vanligare i Sverige. Den urtypiska bilden för en drilling är kanske jägaren på rådjursjakt med drivande hund, men idag är kanske en lika vanlig bild jägaren med dubbelstudsardrilling som står på en kombinationsjakt där jakten omfattar både rådjur och vildsvin. 

  Tyska Merkel har i årtionden gjort sig kända för sina utomordentliga brytvapen som omfattar både kombinationsgevär, drillingar, dubbelstudsardrillingar och Kipplaufs. Vi på RUAG har sedan flera år distribuerat Merkels vapen i Sverige och kanske är det just drillingen som är Merkels absolut mest kända vapen i Sverige idag, möjligen tillsammans med deras rakrepeterande studsare Merkel Helix.

  I vårt sortiment kan du hitta både klassiska drillingar med dubbla hagelpipor och en kulpipa, dubbelstudsardrillingar med dubbla kulpipor och enkel hagelpipa, samt kombinationsgevär med en hagelpipa och en kulpipa. Vilket vapen du väljer består förstås framförallt i dina personliga preferenser och vad du har för avsikt att jaga med ditt nya vapen, men oavsett så vågar vi utlova att vi i vårt sortiment har kombinationsvapen av yttersta världsklass i vårt sortiment!

  Sortering
  Visar 4 produkter på 1 sidor
  DRILLING 96KS LEFT HAND 20/20/8x57JRS
  Det perfekta vapnet för rådjursjakt med drivande hund?
  Italiensktillverkad kombi!
  I Arabesque-utförande med gravyrer!