LEUPOLD

Amerikanska optiktillverkaren Leupold grundades i 1900-talets början. Utvecklingen av det som idag är ett av världens ledande varumärken inom jaktoptik, påbörjades knappt 40 år senare, närmare bestämt 1942, vilket gör att Leupold har över 80 års erfarenhet av utveckling och produktion av optik för jakt och militär. 

Sedan 1942 har företaget mångdubblat både sin produktkatalog och sin fysiska storlek. Leupold har idag c:a 700 anställda i sin fabrik. Som en av världens största producenter av kikarsikten, är Leupold storförbrukare av optiska komponenter och material till chassin. De stora inköpen ger Leupold mycket fördelaktiga inköpspriser, vilket i kombination med en väl genomtänkt produktportfölj, gör att man kan hålla nere priserna på produkterna, utan att tumma på den höga kvalitén!

Längs vägen har Leupold varit pionjärer för många saker som vi idag uppfattar som självklara för jaktoptik. T.ex. var Leupold en av de första som tog fram sikten med nitrogenfyllning, vilket gav siktet vattentäta egenskaper. Men det är inte allt. Leupold var också först på marknaden med kompakta kikarsikten och var även de som tog fram Duplex riktmedlen som idag  används av en rad andra fabrikat.

Sortering
Visar 49 produkter på 9 sidor
Prestanda, mångsidighet och tillförlitlighet!
Mångsidig och med exakta avståndsmätningar!
För avståndsmätning på långa avstånd!
Med DNA Laser och Trophy Scale!
Kompakt och smidig kikare som alltid kan vara med!
Liten storlek men hög prestanda!
Filter