Leupold VX-Freedom

  Leupold VX-Freedom är utvecklad och tillverkad av Leupold i amerikanska Oregon. Med decennier av optisk innovation och tillverkning, kan Leupold presentera ett lätt, kompakt sikte som garanterat får jobbet gjort varje gång!

  Leupolds sikten har under många år varit storsäljande både i Sverige och runt om i världen. Huvudanledningarna är sannolikt att man i ett Leupold sikte får ett robust och tåligt, men samtidigt lätt och smidigt sikte som presterar när det verkligen gäller! Leupolds VX-Freedom serie är testad enligt samma standarder som andra toppklassiga sikten och kommer ge dig en livstid av prestanda!

  Alla VX-Freedom sikten paketeras i ett robust chassi och med uppdaterade optiska egenskaper. Leupolds Twilight Light Management System ger dig reflexreducering och ökat ljusinflöde och kontrast som kommer hjälpa dig vid jakt även i sämre ljusförhållanden. Motion Sensor teknologi med automatisk avstängning av belysningen när siktet varit stilla i fem minuter ger dig ökad batterilivslängd. Så fort siktet rörs igen så slås belysningen på automatiskt, vilket gör att du aldrig behöver ha koll på detta. Med ett VX-Freedom får du högklassig optik med superskärpa och till otroliga priser!

  Sortering
  Visar 1 produkter på 1 sidor
  Belyst sikte - Ersättaren till Leupolds klassiska VX-R serie!
  Filter