Luftvapen

  Skytte med luftvapen är ofta det första insteget på jaktens eller skyttets bana, men faktum är att skytte med luftvapen är en utomordentlig träning även för den rutinerade jägaren. Idag finns det en rad olika skjutmål som gör att man kan variera sitt skytte och modellutbudet kring luftvapen är i det närmaste oändligt. Frågan du bör ställa dig när du står inför köp av ett nytt luftvapen är bara på vilken nivå du vill lägga ditt skytte. 

  I vårt sortiment av luftvapen hittar du både prisvärda modeller från Spanska Norica som kan passa för skytte vid t.ex. sommarstugan eller för att öva sitt skytte under enklare former under icke jaktsäsong. I sortimentet hittar du också Anschütz luftvapen, som har gjort sig kända för sin fantastiska precision och som idag används av en rad tävlingsskyttar runt om i världen. Anschütz luftvapen väljer den med högre ambitioner kring sitt luftvapen skytte och den som inte vill kompromissa med några detaljer.

  Noricas luftvapen är kanske okänt för många svenskar, men faktum är att Norica har tillverkat vapen sedan tidigt 1900-tal och har en mycket gedigen erfarenhet. Noricas luftvapen kännetecknas av prisvärdhet och ett relativt omfattande modellutbud som kan tilltala både ungdomarna som ska ta sina första steg på jaktens eller skyttets bana, eller den som vill använda sitt luftvapen för mer omfattande träningsbruk.

  Sortering
  Visar 12 produkter på 1 sidor
  Oöm stock & god stabilitet!
  Med Noricas "SilentShot" teknologi!
  Influerat av de taktiska gevären!
  Hög kraft & stor prisvärdhet!
  Inklusive sikte, fodral & diaboler!
  Kraft och kvalité med Noricas GRS-teknologi!
  Idealiskt startluftgevär!
  Fullvuxet luftgevär med oöm syntetstock!
  Luftgevärsset med "fullvuxet" luftgevär!
  Perfekt luftgevär för juniorer!
  Prisvärt luftvapenset!
  Prisvärt luftgevär av brytmodell!
  Filter