Luftvapenammunition

  Oavsett vart du lägger din nivå i luftvapen skyttet, så kan du hitta en favorit i vårt sortiment. Det är förmodligen få tävlingsskyttar som inte känner till RWS klassiska R10 luftvapenammunition, eller RWS Meisterkugeln. Strävar man efter att hålla ihop träffbilderna ordentligt, så kräver det välpresterande luftvapenammunition!

  Att öva med luftvapen är också en utmärkt träning för jaktsäsongen. Både för den inbitne jägaren med många års erfarenhet från skog och mark, men också för ungdomar som vill ta sina första steg på jaktens eller skyttets bana. Vårt sortiment av luftvapenammunition är förmodligen ett av de mest kompletta i Sverige.

  Oavsett om du skjuter med ett 4,5mm gevär, ett 5,5mm gevär eller ett 6,35mm gevär, så finns luftvapenammunition för dig i vårt sortiment! Välj mellan klassisk luftvapenammunition från tyska RWS, prisvärd ammunition från GECO, eller den helt nya serien med luftvapenammunition från svenska Norma, där även den jaktbitne junioren nu kan hitta Norma-ammunition att ladda sitt luftvapen med!

  Sortering
  Visar 21 produkter på 2 sidor
  Luftvapenkulor för hobby och träning!
  GOLDEN TROPHY FT 4.5MM 0.54G 300PC
  GOLDEN TROPHY FT 5.5MM 1.03G 200PC
  HOBBY 4,5MM 0,45G 500ER
  4,5mm 100-pack!
  Blyfri lyftgevärsammo för både 4,5 och 5,5mm!
  Blyfri luftgevärsammunition för 4,5mm och 5,5mm!
  Meisterkugeln för 5,5mm luftvapen!
  Meisterkugeln med kulvikt 0,45g!
  RWS MEISTERKUGELN GUL Ø4,50 0,53G
  Blisterpackad luftgevärsammunition från RWS!
  RWS R10 BLÅ Ø4,48 0,45G
  Filter

  Vilken luftvapenammunition behöver du? 

  Precis som med vårt sortiment för 22-ammunition, så har vi valt att visualisera vår luftvapenammunition i några enkla, lättöverskådliga kategorier;

  Premium Line- Här finner du luftvapenammunition av yttersta världskvalité! Kompromisslösa i sina toleranser för att alltid prestera perfekta träffbilder och således ett perfekt val för tävlingsskytten. Exempel på luftvapenammunition i Premium Line sortimentet är t.ex. RWS R10.

  Professional Line- Här är den perfekta luftvapenammunitionen för dig som har högre ambitioner med ditt skytte än "bara" hobbynivå. Ammunitionen riktar sig till dig som tränar skytte med luftvapen aktivt och regelbundet och söker bra kvalité för både träning och tävling. Exempel på luftvapenammunition i Professional Line sortimentet är t.ex. RWS Meisterkugln och Norma S-Target Match.

  Sport Line- Här hittar du pålitliga träningspatroner som fungerar utmärkt för träningsskyttet vid sommarstugan eller på viltmålsbanan för luftgevär ute i garaget. Exempel på luftvapenammunition i Sport Line sortimentet är RWS Hobby och Geco Diabolo.

  Field Line- Precis som Sport Line, är dessa luftvapenkulor perfekta för träningsskyttet vid t.ex. sommarstugan, plinking-skyttet eller annan övning med fältmål. Exempel på luftvapenammunition i Field Line sortimentet är t.ex. Geco Superpoint, Norma Golden Trophy och RWS Superdome.