MUCK BOOTS

Allt sammanfattas egentligen i företagets namn: Muck Boots, eller fritt översatt till svenska "Lortiga stövlar". Mucks historia startar just med det universella problemet lort- Blöta, leriga och skitiga miljöer.

Året var 1999 när grundarna av The Muck Boots Company gav sig i kast med målsättningen att ta fram världens mest skyddande och komfortabla stövlar för lortiga miljöer. Drygt 20 år senare kan man konstatera att Muck har lyckats! I Sverige har Muck's stövlar framförallt gjort sig kända för sin utomordentliga förmåga att motstå kyla. Deras Arctic Sport modell har blivit en av Sveriges mest sålda neoprenestövlar till både jägare, fiskare och outdoormänniskor. Men Muck's sortiment omfattar stövlar, kängor och boots för en rad olika områden.

I sortimentet hittar du stövlar, kängor & boots som fungerar lika bra för hundpromenaden på den leriga grusvägen, som för ridfolk och outdoor människor. Alla framtagna för att skydda, designade för att bäras med stolthet av sin ägare och utvecklade för att kunna fungera för arbete och liv i lortiga miljöer!

Sortering
Visar 39 produkter på 7 sidor
Lätt pürschkänga för den rörlige jägaren!
Lätt och högpresterande damkänga!
Greppsäker och dubbfri Vibram Arctic-Grip sula!
Lätt och behaglig året runt stövel!
Lätt och behaglig året runt stövel!
Halvhög damkänga!
Filter