NITEHOG CHAMELEON

Nitehog Chameleon är en högkvalitativ och kompetent, termisk enhet som fungerar både som clip-on och som handhållen observationsenhet. IP-klassning och med 336x256 pixel sensor och 17μm pixel pitch. 

Nitehog är ett tyskt företag (baserat i Berlin), som har specialiserat sig på att utveckla och producera högkvalitativa enheter inom mörkeroptik för jägare. Fokus ligger på kvalité, precision, tålighet och tillförlitlighet, något som man också snabbt har gjort sig kända för på marknaden.

Med sin serie med termiska clip-ons, har Nitehog plockat fram enheter med mycket fin prestanda, perfekt för jägaren som vill ha en termisk clip-on. Nitehog Chameleon är mellanbrodern i Nitehogs clip-on serie. Chameleon kommer med en sensor på 336x256 pixel (pixel pitch 17μm) och ett chassi av magnesiumlegering för extrem hållbarhet sdamt germanium-linser. Givetvis är enheten IP-klassad. Nitehog Chameleon är, precis som sina syskon i Nitehogs clip-on familj, en clip-on vilket innebär att den är designad för att monteras framför ditt vanliga kikarsikte. Det gör också att du aldrig behöver skjuta in ditt mörkersikte separat! Träffläget bibehålls oavsett hur många gånger du monterar på och av din Nitehog Chameleon clip-on enhet!

Observera att du behöver köpa monteringsadapter som passar till ditt kikarsikte separat. Det medföljer inte enheten.

IP-klassning: Ja
Sensor: 336x256 Pixel
Pixel Pitch: 17 μm
Zoom: 1x Optisk / 4x digital

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: NITEHOG|441|NITEHOG_CHAMELEON
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: NITEHOG
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.