NITEHOG CAIMAN

Nitehog Caiman är Nitehogs flaggskepp inom mörkeroptik. Med din Nitehog Caiman får du en högkvalitativ och extremt kompetent termisk enhet som fungerar både som clip-on och som handhållen observationsenhet. IP-klassad och med en 640x480 Pixel sensor och 17μm pixel pitch. 

Nitehog är ett tyskt företag (baserat i Berlin), som har specialiserat sig på att utveckla och producera högkvalitativa enheter inom mörkeroptik för jägare. Fokus ligger på kvalité, precision, tålighet och tillförlitlighet, något som man också snabbt har gjort sig kända för på marknaden.

Med sin serie med termiska clip-ons, har Nitehog plockat fram enheter med mycket fin prestanda, perfekt för jägaren som vill ha en termisk clip-on. Nitehog Caiman är företagets flaggskepp i clip-on serien. Med din Caiman får du en mycket kompetent följeslagare och en extremt fin optik med en 640x480 pixel sensor och 17μm pixel pitch. Siktet kommer med hela 5 års fabriksgaranti! Givetvis är enheten IP-klassad. Caiman är en clip-on vilket innebär att den är designad för att monteras framför ditt vanliga kikarsikte. Det gör också att du aldrig behöver skjuta in ditt mörkersikte separat! Träffläget bibehålls oavsett hur många gånger du monterar på och av din Nitehog Caiman clip-on enhet!

Observera att du behöver köpa monteringsadapter som passar till ditt kikarsikte separat. Det medföljer inte enheten.

IP-klassning: Ja
Sensor: 640x480 Pixel
Pixel Pitch: 17 μm
Zoom: 1x Optisk / 4x digital

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: NITEHOG|441|NITEHOG_CAIMAN
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: NITEHOG
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.