NITEHOG VIPER

Nitehog Viper är en högkvalitativ och multifunktionell termisk enhet som fungerar både som clip-on och som handhållen observationsenhet. IP66-klassad med 320x240 pixel sensor och 12μm pixel pitch. 

Nitehog är ett tyskt företag (baserat i Berlin), som har specialiserat sig på att utveckla och producera högkvalitativa enheter inom mörkeroptik för jägare. Fokus ligger på kvalité, precision, tålighet och tillförlitlighet, något som man också snabbt har gjort sig kända för på marknaden.

Med sin serie med termsika clip-ons, har Nitehog plockat fram enheter med mycket fin prestanda, perfekt för jägaren som vill ha en termisk clip-on. Nitehog Viper är instegsmodellen bland dessa termiska clip-ons. Viper kommer med en sensor på 320x240 pixel (pixel pitch 12 μm) och ett chassi av magnesiumlegering för extrem hållbarhet. Givetvis är enheten IP66-klassad. Nitehog Viper är en Clip-on, vilket innebär att den är designad för att monteras framför ditt vanliga kikarsikte. Det gör också att du aldrig behöver skjuta in ditt mörkersikte separat! Träffläget bibehålls oavsett hur många gånger du monterar på och av din Nitehog Viper Clip-On enhet!

Observera att du behöver köpa monteringsadapter som passar till ditt kikarsikte separat. Det medföljer inte enheten.

Vikt: 260g
IP-klassning: Ja, IP66
Display: Micro OLED 1024x768
Sensor: 320x240 Pixel
Pixel Pitch: 12 μm

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: NITEHOG|441|NITEHOG_VIPER
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: NITEHOG
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Kunder som köpte denna köpte också
Ammunition för hög sannolikhet till knall-fall!
Jaktammunition designad för snabb expansion!
Adapter specifikt för Nitehog Viper!
NORMA HYLSA 28001 8X57JS