Norma Jakthagel

  Sedan 2019 finner du ett komplett sortiment av jakthagelpatroner under Normas varumärke. Patronerna tillverkas, precis som Normas kulammunition, i Sverige och på klassisk "hagelpatronsmark." Trots sin relativt korta tid på marknaden, får patronerna redan sägas vara något av klassiker i Sverige. Är du inbiten hageljägare, så känner du säkert igen dig i sortimentet...

  Bland Normas jakthagelpatroner finner du Norma Wetland- 28g stålhagelpatronen som är det perfekta valet vid all våtmarksjakt. Du hittar också blypatronen Norma Grouse som har tagits fram specifikt för fågeljägaren, Norma Extra (säljs i 25-skotts askar) som är en utmärkt patron t.ex. för klappjakterna, Norma Special som med sin 36g laddning är lika funktionell för harjakten som för rävjakten samt givetvis Norma Magnum som med sin 42g laddning är perfekt för t.ex. rådjursjakten.

  Normas jakthagelpatroner kännetecknas av högkvalitativa komponenter samt jämna och fina träffbilder, i kombination med en mycket behaglig rekyl. Givetvis finner du även sporthagelpatroner i Normas sortiment. Norma SteelMax 24 och Norma LeadMax 28 kanske känns bekant på namnet?

  Sortering
  Visar 5 produkter på 1 sidor
  Favoriten för fågeljakt!
  Högeffektiv med tung 42g laddning!
  Utvecklad specifikt för fågeljakt i våtmark!
  För krävande småviltjakt. 25-ask!
  Modern version av klassiska Special!
  Filter