PELTOR PROTAC HUNTER

3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter ger hörselskydd för jägare och skyttar.

Headsetet är speciellt utformat för jägare och har en nivåberoende funktion som släpper igenom omgivningsljud, t.ex. djur som närmar sig. Med PELTORS headset kan du prata med andra personer i gruppen på ett tydligt och enkelt sätt.

Ljudingången på 3,5 mm gör det möjligt att ansluta en kommunikationsradio för direkt och diskret kommunikation så att ni kan koordinera era insatser. Du kan även ansluta en telefon, jaktradio eller andra separata enheter. Det röststyrda menysystemet gör att du kan navigera genom inställningarna utan att behöva ta av headsetet, vilket är perfekt när du är i rörelse. Den automatiska avstängningsfunktionen sparar ström genom att stänga av headsetet efter 4 timmar av inaktivitet. En varning talar om när det är dags att byta batterier.

PROTAC finns i Hunting version (denna artikeln) samt Shooting version. Skillnaden mellan de två versionerna är att Hunting-skydden är något nättare och mer anpassade för jakt, medan Shooting versionen är något bredare och har högre dämpningsförmåga som är väl lämpad för skjutbanan.

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Tillverkare: PELTOR
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.
Kunder som köpte denna köpte också
Jakthagelpatron med 40g laddning!
HOBBY 4,5MM 0,45G 500ER
Favoriten för fågeljakt!
Flera olika kulor tillgängliga!