Rödpunktssikten

  Ett rödpunktssikte är det perfekta siktet för drevjakten! Det oförstorande riktmedlet gör att du enkelt kan skjuta med båda ögonen öppna, vilket gör att du får mycket bra kontroll över omgivningen, även om skotthållet är kort. Rödpunktssikten används idag frekvent både av passkyttar och hundförare.

  I vårt sortiment av rödpunktssikten, hittar du sikten från bl.a. Leupold och GECO. Amerikanska Leupold är en av världens största tillverkare av optik för jakt- och sportskytte. I Leupolds sortiment av rödpunktssikten finner du bl.a. Freedom RDS, som är byggd med Leupolds över 70 år långa erfarenhet av att bygga bra jaktoptik. Givetvis genomgår Leupolds rödpunktssikten samma tuffa kvalitetskontroll som Leupolds övriga kikarsikten, vilket garanterar dig en tålig och pålitlig följeslagare i skogen. Du hittar också DeltaPoint Pro som är ett rödpunktssikte utformat för t.ex. pistol, AR eller hagelvapen.

  I GECO's sortiment hittar du det prisvärda rödpunktssiktet GECO Red Dot, som är ett kompakt rödpunktssikte som funkar lika bra på kombinationsvapnet som på studsaren. Med GECO Red Dot Gen II får du ett mycket pålitligt rödpunktssikte till drevjakten med integrerade weaverfästen, flip-up skydd och en batteri livslängd på upp emot 30.000 timmar!

  Sortering
  Visar 2 produkter på 1 sidor
  Reflexsikte 7,5 MOA
  Rödpunkt 1.0 MOA