RUAG tar över agenturen för CZ & F.A.I.R i Sverige

fredag 1 maj 2020

RUAG Ammotec Sweden AB tar per den 18:e maj 2020 över distributionen av CZ och F.A.I.R från Normark Scandinavia AB som valt att avveckla sin verksamhet inom licensierade produkter.

"Vi har gjort allt för att finna en bra lösning såväl för våra kunder som för våra leverantörer och vi tror att lösningen med RUAG Ammotec som ny distributör av CZ och FAIR kommer att bli bra för alla parter, säger Morten Fredriksen, VD för Normark Scandinavia AB."

De nya produkterna från CZ och FAIR kommer att stärka vår produktportfölj ytterligare och vi kommer att befästa vår starka position på den svenska marknaden, säger Kjell Edholm som är VD för RUAG Ammotec Sweden AB.

CZ har blivit mycket populära i Sverige, inte minst för sina finkalibriga studsare, där CZ's 455-serie med utbytbara pipor har blivit riktigt framgångsrik. CZ's uppföljare på den framgångsrika 455-serien, CZ 457, kommer med ytterligare förfiningar som säkerligen kommer att tilltala den svenska marknaden.

Italienska F.A.I.R har också hittat sin plats på den svenska marknaden. F.A.I.R präglas av samma kultur för havelvapentillverkning som flera andra italiensktillverkade hagelvapen, där såväl funktion som estetik genomsyrar modellprogrammen.

"Vi har under lång tid sökt efter produkter för att komplettera vår vapenportfölj, dessa produkter passar perfekt in hos oss, säger Kjell Edholm, VD för RUAG Ammotec Sweden AB. Vi kommer göra allt för att fortsätta distributionen i samma goda anda som Normark framgångsrikt gjort."

Vill ni kika mera på CZ's sortiment, både av finkalibriga studsare och andra vapen, så hittar ni det på den här sidan. 

Är ni intresserade av att veta mera om F.A.I.R's produkter, så kan ni förkovra er ytterligare i deras sortiment på den här sidan.