STEYR ARMS

Steyr Arms är sannolikt en av världens mest kända vapentillverkare. I en Steyr produkt kan du vara försäkrad om att få innovativa lösningar som klarar de hårdaste testerna. Med ett ben i den militära vapentillverkningen, ligger Steyr i framkant när det gäller utveckling av vapen. Något som märks, inte minst avseende vapnens enastående precision!

Österrikiska Steyr har sitt ursprung i en verksamhet som industripionjären Josef Wendl grundade 1864 och som så småningom kom att bli Steyr Arms. Sedan dess har företaget genomgått en rad förändringar, men än idag vilar Steyrs produktion på samma fyra hörnstenar som då; Innovation, precision, pålitlighet och säkerhet.

I jaktkretsar har Steyrs signum kanske framförallt varit de kallhamrade piporna. Möjligen bör man också nämna Steyrs helstocksmodeller i jaktsammanhang och dessa finns kvar i Steyrs sortiment än idag. Andra klassiska Steyr vapen som bör nämnas är karbinen Steyr AUG och självklart Steyrs nya Monobloc som med sin konstruktion med pipa och låda tillverkade i samma stycke stål är helt unik!

Sortering
Visar 12 produkter på 2 sidor
MAGASIN MANNLICHER SM12 / CLII cal. .243/.308
Två olika alternativ!
Flera olika alternativ valbara!
MANNLICHER CLII HELSTOCK 308W
MANNLICHER SM12 .30-06 NS RESET ACTION
Civil version av den världsberömda Steyr AUG!
Filter