Vakuummaskiner

  Visste du att vakuummaskiner förlänger hållbarheten med upp till sex gånger? Om du inte redan nu använder en vakuummaskin när du packar dina styckdetaljer, så finns det all anledning att börja. 

  I vårt sortiment av vakuummaskiner finner du kvalitetsmaskiner från Tyska LAVA. Det är maskiner med Tysk kvalitet oc med komponenter från industriellt bruk som garanterar dig en lång hållbarhet. Lika praktiska för jaktlaget som vill ha en rejäl vakuummaskin, som för familjen som gärna använder vakuumpackning för sina livsmedel.

  Maskinerna från LAVA har dubbla vätskestopp vilket gör att pumpen inte skadas av vatten från maten. Klarar 1000 förpackningar i rad utan att överhettas! Maskinerna är överlag självförklarande och enkla i sin hantering. En stark pump ger dig överlägsen snabbhet i vakuumpackningen jämfört med övriga maskiner! Klart på några sekunder!

  Välj mellan hel- och halvautomatiska versioner för att få jobbet gjort. Snabbt, enkelt och med perfekt resultat! För bästa resultat rekommenderar vi LAVA vakumpåsar som finns i en rad olika format. Du hittar vakumpåsar under "Tillvaratagning" i huvudmenyn.

  Sortering
  Visar 6 produkter på 1 sidor
  Helautomatisk & dubbelsvets!
  LA-VA V300 PREMIUM DUBBELSVETS HEL-AUTOMATISK
  LA-VA V350 PREMIUM TRIPPELSVETS HEL-AUTOMATISK
  LA-VA V400 PREMIUM TRIPPELSVETS HEL-AUTOMATISK
  LA-VA V500 PREMIUM TRIPPELSVETS HEL-AUTOMATISK
  Passar V-100, V-200 och V-300!