Vapen

    I vårt sortiment hittar du vapen av en rad olika modeller, fabrikat och för olika typer av både jakt och sportskytte. Söker du ett klass 1 vapen för älgjakten, eller ett rakrepeterande vapen för drevjakten? Söker du vapen för dynamiskt skytte, eller ett hagelvapen som ska fungera både för sommarens lerduveskytte och höstens andjakter?

    Vi erbjuder vapen och tillbehör från bl.a. Merkel, Steyr Arms, Anschütz, Haenel, CZ, EOS By Redolfi, F.A.I.R och Derya. I Merkels sortiment hittar du välkända premiumvapen som t.ex. rakrepetern Merkel Helix, men du hittar också kombinationsvapen, drillingar och kipplaufs i yttersta världsklass! I Anschütz modellprogram finner du finkalibriga vapen och småviltsstudsare med topprecision för jakten, liksom du hittar renodlade sportvapen, vapen för skidskytte och några av marknadens absolut bästa luftvapen.

    Är du ute efter en bra 22:a för träningsskyttet, så får du heller inte missa att kolla igenom vårt sortiment av 22:or från CZ. På hagelsidan hittar du italiensk-tillverkande hagelvapen från F.A.I.R i vårt sortiment. Den dynamiske skytten får inte missa att kolla vårt sortiment av vapen från Haenel och Derya.