Vapenremmar

  En bra vapenrem är inte bara en möjlighet att bära sitt vapen bekvämt under en lång jaktdag. En bra vapenrem är också en accessoar som kan höja det estetiska intrycket av din utrustning!

  Vårt sortiment av vapenremmar, omfattar ett digert utbud av olika versioner och modeller. Här hittar du vapenremmar för hundförare och vapenremmar för passkytten. Tyska Niggeloh, har under många år varit välkända för att tillverka vapenremmar av högsta kvalité och estetik. I Niggelohs utbud av vapenremmar kan du både hitta enkla neoprene vapenremmar och vapenremmar av ryggsäcksmodell som kan passa utmärkt t.ex. för hundföraren. I Niggelohs sortiment hittar du också exklusiva vapenremmar i läder med bra vaddering som gör att du kommer bära ditt vapen bekvämt hela jaktdagen.

  Neverlosts vapenremmar är också välbekanta för den svenske jägaren. Neverlosts neopren vapenrem är förmodligen en av de mest sålda vapenremmarna på den svenska marknaden! Vid sidan av vapenremmar från Niggeloh och Neverlost, så hittar du också vapenremmar från CBC och Gyttorp Collection hos oss. Vilken vapenrem är bäst för dina behov?

  Sortering
  Visar 21 produkter på 2 sidor
  VAPENREM CBC NYLON GUMMERAD
  NIGGELOH HAGEL VAPENREM NEOPREN ORANGE M QR
  Med öglor
  Brun med QR-fästen!
  Niggelohs populära neoprenerem - Flera färger!
  Niggelohs populära neoprenerem med QR - Flera färger!
  Neoprene, orange. Lillebror till Titan II!
  Perfekta vapenremmen för hundförare?
  Sveriges mest sålda vapenrem?
  Merkels orginalrem!
  Vapenrem och rep i samma artikel!
  Klassisk ryggsäcksrem från Neverlost!