LEUPOLD VX-6HD 1-6X24MM

Leupolds kikarsikten har under många år varit riktiga storsäljare i Sverige. Kanske har det att göra med siktenas fantastiska prestanda, i kombination med det utomordentliga priset? Med VX-6HD serien har Leupold tagit fram ett kikarsikte i absolut världsklass, som definitivt tål att jämföras med världens toppoptik!

Leupolds VX-6HD serie ger dig ett sikte där inte något saknas. 1-6x förstoringen på just denna modellen, ger dig ett sikte som fungerar från det korta skotthållet och upp till de längre distanserna, som för t.ex. älgjakt eller liknande. Du får också ett kompakt, lätt och smidigt sikte i din VX-5HD 1-6x sikte. Med sin endast 31,7cm längd och en vikt på bara 507g, är det ett sikte som enkelt bärs med även vid de längsta dagarna.

Med Twilight Max HD Light Management Systemet, får du ett sikte som håller även vid de sämsta ljusförhållandena. 6:1 zoomratio. Bilden visar CDS-utförandet av siktet. Finns i både belyst och obelyst utförande. OBS! Flippskydden på bilden ingår vid köp av VX-6HD kikare!

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: LEUPOLD|400|VX6HD_16
*
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: LEUPOLD
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck